Carsten Peter till Göteborg & Stockholm

"Du känner mullret och står vid jordens kant, det är så annorlunda och fascinerande ... det är en av de upplevelser jag lever för." – Carsten Peter

Hör den prisbelönte fotografen Carsten Peter berätta om sina upplevelser och äventyr.

Fredagen den 23 maj i Göteborg och Söndagen den 25 maj i Stockholm

Följ med på en adrenalinfylld resa till några av vår planets mest extrema platser tillsammans med Carsten Peter, en tysk fotograf och filmskapare vars dramatiska bilder har vunnit både Photo World Press och Emmy Awards.

Genom vårt partnerskap med National Geographic Live kan ni via oss och länken nedan få 25% rabatt på inträdet. Ordinarie pris är 425 SEK, rabatterat pris är 320 SEK. (Studentpris 100 SEK)

https://pathfindertrav.wufoo.com/forms/national-geographic-live-carsten-peter/

Carsten är en totalt orädd äventyrare, entusiastiskt besatt av att utforma innovativa fotografiska tekniker som tillåter honom att fånga mycket dramatiska och aldrig tidigare sedda bilder av platser som få människor någonsin vågat ta sig till.

Hans förmåga att dokumentera naturens krafter har gett honom många uppdrag för National Geographic, däribland expeditioner till Vietnams omfattande system av jättegrottor och Mexikos "kristallgrotta" där gigantiska kristaller bildats i något som ser ut som en miljö ur en science fiction-film!

Carsten har också rappellerat ner i aktiva vulkaner i södra Stilla havet och jagat monsterstormar i "Tornado Alley" i USA. Han har skapat sig ett namn genom sitt mod men även genom sin outtröttliga strävan efter att pressa gränserna för äventyret. Med sin kamera i handen jobbar han ofta där hans överlevnad är beroende av hans intelligens och hans expertis som klättrare, paraglider och dykare.

Carsten är utbildad biolog men bytte snabbt ut laboratoriet mot fältarbetet där han istället kunde ta del av naturens starkaste krafter. "Jag har inte ställt kameran ifrån mig sedan jag var 15 år", säger han.

Res tillsammans med Carsten Peter till jordens mest extrema platser!

National Geographic Live, National Geographics populära och inspirerande föredragsserie, som arrangerats i Washington DC och andra större städer i Nordamerika i många år, tar nu spänningen från tidningen och tv-rutan till scenen runt om i Skandinavien. Banff Mountain Film Festival och National Geographic har samarbetat under lång tid.

Banff Mountain Film Festival (som vi på Pathfinder arrangerar i Skandinavien) är en partner till National Geographics föredragsturné National Geographic Live i Skandinavien.

Pathfinder Travels
Göteborgsvägen 3 SE-443 30 Sweden
Tel: 031-707 00 80 Fax: 031-15 34 46
Spiro Kommunikation