Mountainbikeresor

Utforska världen på jakt efter de bästa mountainbike stigar leder oss till nya och spännande destinationer. Vi gillar att cykla på naturlig single track och det är det vi inriktat våra resor på.

Vi har sedan slutet av 2016 börjat sälja våra cykelresor på siten: https://singletracknomads.com Här kan du hitta de senaste från våra resor för dig med intresse för mountainbike och singletrack.

 

Skönt flow på uråldriga stigar

Singletrack i Höga Atlas, Marocko

Vi har under åren sett många stigar i Marocko som vi velat cykla. Nu har vi gjort slag i saken och skapat ett centerbaserat singletrack- program i närheten av Marrakech. Adrenalin, hög puls och stor skönhet är att vänta i Atlasbergen.
Många stigar är som gjorda för att cykla på. Helt fantastiskt underlag.

Mountainbike genom ett världsarv: Kappadokien, Turkiet

Turkiets mountainbikeparadis ligger i Kappadokien. Ett fascinerande och säreget område beläget i centrala Turkiet.
Single tracks i Södra Indien

Singletrack i Kerala

Kerala i södra Indien kännetecknas av sin grönska och sina evigt gröna risfält och teodlingar. Här finner man också singletrack i världsklass och det är just därför som vi väljer att åka hit.

Tik Plateau Toubkal Background

Mountainbike i södra Marocko

Följ med på mountainbike över höga pass, via grönskande terassodlingar och pampiga högplatåer i riktning mot södra Marocko.
Episka endurostigar

Singletrack i Övre Mustang, Nepal

Mustang, en gång förbjudet att träda in i men nu öppet för besökare. Här väntar mystik, orördhet och helt fantastisk stigscykling!

Kul på hjul genom ett tropiskt paradis

Singletrack genom ett tropiskt paradis, Bali

Bali, ”gudarnas ö” erbjuder fantastiskt fin cykling på stigar som går från berg till hav mot fonden av tropiska skogar och genom byar som sjuder av liv. Vi välkomnar alla MTB-entusiaster till ett unikt Bali som få andra har chans att uppleva.

Pathfinder Travels
Göteborgsvägen 3 SE-443 30 Sweden
Tel: 031-707 00 80 Fax: 031-15 34 46
Spiro Kommunikation