Pathfinder på Utefest

Pathfinder på Utefest

Vi kommer till Utefest

Utefest är en ny festival för alla som gillar uteliv och vildmark. 12 - 14 september hålls festivalen för första gången och vi på Pathfinder finns självfallet på plats.

Festivalen hålls vid Höga Kusten och det blir tre dagar fyllda med aktiviteter, kurser och föreläsningar för alla som brinner för friluftsliv! Vandra genom djupa skogar och över kustnära berg, klättra norra Europas största Via Ferrata, spring över kalottberg, paddla ut i den skimrande skärgården och mycket mer.

Vill man ta det lugnt en stund kan du välja mellan foto-, frilufts- och matlagningskurser. Efter en äventyrlig dag samlas vi på kvällen och lyssnar till några av Sveriges mest inspirerande föreläsare och främsta äventyrare. Passa på att träffa oss och prata resor, vi kommer att vara ute i skogarna på dagarna men på kvällen hittar ni oss i Friluftsbyn.

Tillsammans med Utemagasinet håller vi också en visning av filmer från Banff Mountain Film Festival under lördagskvällen. Vi har valt ut 5 filmer ur vårt turnéprogram med alltifrån kajak till skidåkning och inträdet ingår i festivalpasset.

 

Mer info om Utefest hittar du här: www.utefest.se
Pathfinder Travels
Göteborgsvägen 3 SE-443 30 Sweden
Tel: 031-707 00 80 Fax: 031-15 34 46
Spiro Kommunikation