Pelle i sitt rätta element

Pelle i sitt rätta element

Vi välkomnar traillöparen Pelle Nyberg

2010 startade Pelle Nyberg trailloparen.se och ungefär samtidigt arrangerade vi vårt första trailäventyr. Vi gillar människor med en passion för det de gör och Pelles stora passion är traillöpning.

Pelle Nyberg älskar traillöpning och även att dela med sig av sin kunskap. Det som han tycker allra mest om är hjälpa andra hitta glädjen i löpning och helst på på stig. Det är något som han delar med oss och det faktum att han bor i Alingsås, endast 25 km från oss i Lerum, gjorde att vi fann varandra. Vi på Pathfinder har arrangerat löparresor under ett antal år nu och tycker att det är fantastiskt kul. Vi har nu bestämt oss för att jobba tillsammans med Pelle för att utveckla våra trailrunning program. 

www.trailloparen.se

Ni kommer fortsatt att kunna läsa om våra löparresor på vår hemsida och ni kommer att boka resorna genom oss. Ni kommer även att kunna hitta resorna hos Pelle på trailloparen.se. Pelle kommer att vara med som guide på vissa av resorna t.ex. tillsammans med Moses på vårt trailcamp i Wipptal, Österrike. Pelle kommer också att kunna svara på alla era löparfrågor, kring utrustning, kost etc. Så håll koll på oss framåt vad det gäller traillöpning.

Välkommen att resa med Pathfinder och trailöparen.se på er nästa trailresa!

Pathfinder Travels
Göteborgsvägen 3 SE-443 30 Sweden
Tel: 031-707 00 80 Fax: 031-15 34 46
Spiro Kommunikation