Signature 2018 SWE webb

Välkommen till Banff Mountain Film Festival!

Banff Mountain Film Festival är världens största filmfestival för bergs- och äventyrsfilm. Pathfinder Travels har arrangerat visningar av Banff Mountain Film Festivals världsturné i Skandinavien sedan 2003. Festivalen ligger i linje med vad vi erbjuder med våra resor; friluftsliv och bergsport.

Huvudfestivalen hålls årligen första helgen i november i Banff, Alberta, Kanada och den startades redan 1976! Direkt efter huvudfestivalens slut, startar en världsturné med ett urval av de bästa filmerna och ett av stoppen är Skandinavien. Under ett antal kvällar visar vi ett urval av de bästa filmerna på större biografer i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Klicka här för mer info om visningarna i Sverige.

Intresserad av visningarna i övriga Skandinavien?
Norge, Danmark, Finland


Festival Trailer Banff Mountain Film Festival 2018 - klipp från bidrag till festivalen 2017.

 

Vill du hålla dig uppdaterad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nederst på sidan eller gilla festivalen på FaceBook

2016 bk RGBBanff Mountain Film Festival är världens största filmtävling med filmer inom kategorierna bergssport och bergsupplevelser där de bästa filmerna vinner olika priser. Bredden på filmutbudet är oöverträffad. Under festivalen visas filmer inom genrer som exempelvis äventyr, resor, skidåkning, klättring, kajakpaddling, cykling, dokumentärer, kortfilm, spelfilm och animerad film. Praktiskt taget allt finns representerat varje år.

Mer info om festivalen hittar du på: www.banffmountainfestivals.ca

Pathfinder Travels
Göteborgsvägen 3 SE-443 30 Sweden
Tel: 031-707 00 80 Fax: 031-15 34 46
Spiro Kommunikation