Nicke Sundström

  Nicke startade Pathfinder Travels tillsammans med Pelle Aronsson 1999. Han har en bakgrund som historiker men arbetar nu med Pathfinder på heltidsbasis och ansvar för reseverksamheten.

   Cecilia Östgårdh

   Cecilia trivs som bäst bland berg och skogar. Sin tid spenderar hon helst på klätterklippan, i skidbacken, i löpspåret eller med ett par vandringskängor på fötterna.

    Adrian Nordenborg

    Adrian är en entusiastisk allkonstnär med hela världen som arbetsfält. Han arbetar som professionell reseguide men har även gjort åtskilliga långresor på egen hand. I dagsläget har han rest i fler än 80 olika länder och antalet växer ständigt.

     Johan Sundberg

     Johan "Sunkan" Sundberg har levt och verkat i Chamonix i dryga två decennier, under de senaste 16 åren som professionell trekkingguide. Trots nu hemflyttad till Stockholm tillbringas sommarhalvåret fortfarande i Mont Blanc-massivet och kring andra alpina storheter. 

      Oskar Kihlborg

      Oskar Kihlborg har under 25 års tid arbetat som äventyrare, föreläsare och fotograf. Oskar blev tillsammans med Mikael Reuterswärd de första svenskarna att nå toppen av världens högsta berg Mount Everest, 1990.

       Stefan Palm

       Stefan är ständigt på jakt efter nya platser för att hitta bra snö, utmanande klättring och vackra berg; en passion han lever för. Stefan är internationellt auktoriserad bergsguide (UIAGM) och har ett flertal andra instruktörs- och guideutbildningar i ryggen.

        Kim Falck

        Kim är utbildad AEM-guide och har lång erfarenhet av att vandra i berg. Han har även mycket stort koll på flora och fauna, speciellt medicinalväxter och dess historia.

         Jörgen Karström

         Jörgen har levt och verkat i bergen i hela sitt vuxna liv. Om vintrarna är vanligtvis La Grave hans fasta punkt men han söker gärna äventyr även utanför Europa. Jörgen har bland annat arbetat med att utbilda pistörer i Kashmir och gjort en del turer i Iran, i Kaukasus och i Himalaya.

          Bo Björnsäter

          Bo har ett förflutet som doktorand i marinbotanik och har sedan mitten av 1980-talet arbetat som naturguide och lett naturresor till Europa, Asien, Nord- och Sydamerika. Bo har specialiserat sig på växt- och djurliv, men är även en kunnig kulturguide.

           Rasmus Ribbegårdh

           Rasmus är en världsmedborgare med tidigare hemadresser i fem länder och kunskaper i sju språk, däribland koreanska. Han har ett passionerat intresse för östasiatiska kulturer.

            Lars Rosencrantz

            Lars brinner för att dela med sig av sin passion för träning, äventyr och uthållighetssporter. Lars coachar och inspirerar hundratals triathleter inom ramarna för både egna träningsläger och som en av de ansvariga för Svenska Triathlonförbundets instegsläger på Las Playitas.

             Mattias Jansson

             Mattias kommer ursprungligen från Göteborg men är efter flera år i Åre nu bosatt i Trondheim. Han har läst ett antal fritids- och fjälledarutbildningar, samt ledarskap och psykologi på högskolenivå och har även en Bachelor i Tourism Management.

              Joakim Strickner

              Joakim är uppvuxen i den Österrikiska delen av Tyrolen men har även finlandssvenska rötter. Han har läst biologi samt ett par andra ämnen på universitet i Sverige och pratar flytande svenska med en härlig klang.

               Ivo Stoikov

               Ivo guidar både om vintern och sommaren. På sommarhalvåret guidar han främst vandringar i Balkan. Om vintern är det skitouring i Bulgarien, Albanien, Makedonien, Rumänien, Turkiet och Georgien.

                Andrea Enzio

                Andrea är uppväxt bland bergen med en familj där man antingen vart guide eller skidinstruktör. Andrea gick i familjens fotspår och började som skidinstruktör år1990 och som bergsguide år 1991 (UIAGM).

                 Ignacio Terés

                 Ignacio är en certifierad vandringsguide (international mountainleader) och en veteran bland bergen, han är mycket omtyckt bland våra resenärer och en trogen samarbetspartner.

                  Paola

                  Paola är född i Val di Fiemme som ligger i hjärtat av Dolomiterna, ett paradis där hon bor kvar med sin familj. Hon har arbetat med turism i över 30 år och kombinerar passionen förr sitt jobb med sin kärlek till sitt land.

                   Matthias Danninger

                   Matthias är uppvuxen i Österrike och har studerat natur- och kulturgeografi i Innsbruck och Uppsala. Han är även certifierad vandringsguide (International mountainleader).

                   Nyhetsbrev

                   Kammarkollegiet

                   Vi har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.