BOKNING

Att boka en resa med oss är enkelt. Skulle du vilja utöka din resa har vi goda möjligheter att förlänga dina biljetter, fråga oss vid bokningstillfället!

Så här bokar du:

1. Kontakta först oss på telefon (+46(0)31-707 00 80) eller via e-post (info@pathfindertravels.se) och berätta vilken eller vilka resor du är intresserad av. Vi hjälper dig att hitta fram till rätt beslut som passar dig och dina önskemål. Skulle du vilja komma i kontakt med oss utanför våra telefontider, vardagar 09:00-16:00, finns vi alltid att nå via e-post.

2. Vi e-postar en bokningslänk via vilken du fyller i en reseanmälan och skickar till oss.

3. Vi e-postar en bekräftelse att du reserverat en plats på resan.

4. Vi e-postar (alternativt skickar brevledes) två fakturor, en för anmälningsavgift och en för slutbetalning. Anmälningsavgiften skall betalas inom 10 dagar och slutbetalningen 50 dagar före avresa*.

På fakturorna finns specificerat vad du har bokat och vad respektive betalning avser, kontrollera gärna att samtliga uppgifter stämmer, om inte; återkom till oss snarast så ser vi till att det blir rätt. Observera att flera av våra avgångar är mycket populära och bör bokas långt i förväg.

Avbokning skall göras så snart hinder för resa uppkommer. Kontakta Pathfinder Travels på telefon (+46(0)31-707 00 80), alternativt via e-post (info@pathfindertravels.se).

Välkommen att boka din resa!

* Tiden för slutbetalning kan variera något beroende av när vi (Pathfinder Travels) måste boka och betala för att få plats på flyg, buss, knyta upp guider, ordna logi m.m.

Pathfinder Travels uppfyller Kammarkollegiets krav på ställda säkerheter enligt lagen om paketresor.

För våra norska, danska och finska resenärer

Vissa av resorna kan bokas med utresa från Oslo, Köpenhamn eller Helsingfors beroende på destination. Vi kan ibland även ordna med anslutningar till och från andra städer. Vi informerar er om möjligheterna i samband med att ni bokar resan enligt ovan angivna rutin.

Resevillkor

Läs om våra resevillkor här.

Avbeställningsskydd

Ni kan ordna ert reseskydd eller avbeställningsskydd för er resa genom till exempel Europeiska Reseförsäkringar eller  Solid Försäkringar. Överstiger resans pris 15000 SEK hänvisar vi er enbart till Europeiska Reseförsäkringar. Kontrollera alltid noggrannt villkoren för respektive försäkring. Klicka på logotyperna nedan för att finna det avbeställningsskydd/reseskydd som är lämpligt för era önskemål och er resa.

Nyhetsbrev

Kammarkollegiet

Vi har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.