Outdoor-loppis i Stockholm, Göteborg och Oslo

För tredje året i rad arrangerar vi Sveriges största uteloppis för outdoor-prylar. Kom och sälj dina friluftsprylar i parken eller kom och fynda något! Inga avgifter – fritt för alla!

Sälj din begagnade friluftsutrustning som du inte använder – gratis! Sakerna skall vara hela och rena och användbara. I stället för bord ta med en filt, presenning (eller lägg direkt på marken). Håll dig till utrustning för bergs- och outdooraktiviteter.

Gräv fram tält, klätterskor, ryggsäckar, kläder, kängor, skidor, kök, pjäxor eller vad du kan hitta och kom ner till parken. Loppisen är igång från klockan 15.00.

Om det bara ligger hemma och dammar så låt någon annan få glädje av det. Kanske hittar du nåt du behöver bättre!

Välkommen på mega outdoor loppis!

Innan utebion har du chansen att gratis sälja din begagnade friluftsutrustning som du inte längre använder! Se till att sakerna är hela, rena och användbara. Istället för bord, ta med en filt, presenning eller lägg ut grejerna direkt på marken.

Håll dig till utrustning för bergs- och outdooraktiviteter, som tält, ryggsäckar, kläder, kängor, skidor, kök, pjäxor med mera. Om det bara ligger hemma och samlar damm, låt någon annan få glädje av det. Kanske hittar du något du behöver bättre själv!När och var?

Stockholm
Rålambshovsparken kl. 15-20

Håll dig uppdaterad >>

Översiktsskiss Rålambshovsparken

Oslo
Tøyenparken kl. 15-20

Håll dig uppdaterad >>

Översiktskiss Tøyenparken

Göteborg
Slottsskogen kl. 15-20

Håll dig uppdaterad >>

Översiktsskiss Slottsskogen
Kammarkollegiet

Vi har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.