OPEN AIR – Mountain films under the stars – Free for all

2022 var första året och alla ni drygt 7000 som var där – Tack som tusan! Nu är vi tillbaka med tre utomhusvisningar i augusti i år. Fri entré, det är bara att ramla in.

Luta er tillbaka i strandstolen eller på picknickfilten och njut av Banff Mountain Film Festival ute i det fria. I slutet av sommaren kommer vi att bjuda på tidigare publikfavoriter utomhus i parkerna. En fest för alla som gillar bergskultur, skidåkning, klättring, mountainbike eller kanske bara ett skönt häng.

Vi börjar när det blir mörkt, runt 21.00, men innan dess under dagen är det outdoor-loppis, klättring, trail running, food trucks och häng. Dessutom kommer några av festivalens partners att finnas på plats under dagen. Programmet kan variera på de olika visningsorterna. Fritt inträde – Free for all.


PROGRAM OPEN AIR 2023

Vi kommer att visa 9 filmer totalt i parken – det är som vanligt en skön blandning av favoriter från våra tidigare turnéer med Banff Mountain Film Festival. Enjoy!

FOLLOW THE LIGHT
TRUSTFALL
INSIDE – A HOLE NEW SKI EXPERIENCE
IF YOU GIVE A BEACH A BOTTLE
ACTION DIRECTE
THE ULITMATE RUN
A DOG’S TALE
THE MYSTERY
THE FARMER

OPEN AIR Partners

Stort tack till våra enastående partners som hjälper oss arrangera Banff Open Air fritt i parken!


Välkommen på Outdoor loppis på dagen!

Under dagen innan filmvisningen har du möjlighet att sälja din begagnade friluftsutrustning som du inte använder – gratis!


Kammarkollegiet

Vi har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.