OPEN AIR – Utomhusbio – Free for all

2023 kom det 8 000 till parkerna för att kolla på film – Tack som tusan! Nu är vi tillbaka med tre utomhusvisningar i augusti 2024. Fri entré, det är bara att ramla in.

Luta er tillbaka i strandstolen eller på picknickfilten och njut av Banff Mountain Film Festival ute i det fria. I slutet av sommaren kommer vi att bjuda på tidigare publikfavoriter utomhus i parkerna. En fest för alla som gillar bergskultur, skidåkning, klättring, mountainbike eller kanske bara ett skönt häng.

Vi börjar när det blir mörkt, runt 21.00, men innan dess under dagen är det outdoor-loppis (the Outdoor Gear Flea Market), klättring, trail running, food trucks och häng. Dessutom kommer några av festivalens partners att finnas på plats under dagen. Program och starttider kan variera på de olika visningsorterna. Klicka på ikonerna nedan för alla detaljer. Fritt inträde – Free for all.


BANFF OPEN AIR 2024

Stockholm

RÅLAMBSHOVSPARKEN

GET MORE DETAILS >>

Oslo

TÖYENPARKEN

GET MORE DETAILS >>

Göteborg

AZALEÀ, SLOTTSSKOGEN

GET MORE DETAILS >>


PROGRAM OPEN AIR 2024

Vi kommer att visa 10 filmer totalt i parken – det är som vanligt en skön blandning av favoriter från våra tidigare turnéer med Banff Mountain Film Festival. Enjoy!

A BAFFIN VACATION
WALKING ON CLOUDS
ALTA
EM
COLOURS OF MEXICO
FLOW
DRIVING SWEEP
LEO & CHESTER
MANEUVERS
CENOTE

OPEN AIR Partners

Stort tack till våra enastående partners som hjälper oss arrangera Banff Open Air fritt i parken!


Välkommen på Outdoor loppis på dagen!

Innan filmvisningen har du möjlighet att sälja din begagnade friluftsutrustning som du inte använder – gratis!


Banff Mountain Film Festival handlar mycket om fantastiska människor och platser! Vill du hjälpa till på något av våra turnéställen eller vill du aktivt jobba med turnén?

Läs mer och ansök >>

Kammarkollegiet

Vi har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.