Banff Mountain Film Festival World Tour uppskjutet pga Covid-19

Vi har tvingats att skjuta upp våra visningar under hösten 2020 pga Covid-19 men hoppas kunna komma tillbaka hösten 2021.

Sedan 2003 har vi på Pathfinder varje höst turnerat med ett urval av filmer från den internationella filmfestivalen i Banff, Kanada och 2020 skulle det ha varit det 18 året. Tyvärr vi måste skjuta upp våra visningar som var plannerade under hösten 2020 pga. Covid-19. Vi har dock förhoppningar om att kunna genomför säkra visningar hösten 2021.

Vilka städer kommer Banff Mountain Film Festival till?

 

Direkt efter festivalen startar man en världsturné med ett urval av de bästa filmerna. Turnén, “World Tour”, besöks av mer än 500.000 människor vid 1000 visningar i 40 länder! Mer info om festivalen hittar du på: www.banffmountainfestivals.ca. Vi på Pathfinder har arrangerat visningar av festivalen i Sverige, Norge, Finland och Danmark sedan 2003 på olika biografer.

Banff Mountain Film Festival är världens största filmtävling med filmer inom kategorierna bergssport och bergsupplevelser där de bästa filmerna vinner olika priser. Bredden på filmutbudet är oöverträffad. Under festivalen visas filmer inom genrer som exempelvis äventyr, resor, skidåkning, klättring, kajakpaddling, cykling, dokumentärer, kortfilm, spelfilm och animerad film. Praktiskt taget allt finns representerat varje år.

Mer info om festivalen hittar du på: www.banffcentre.ca

 

PRESENTING PARTNERS

SUPPORTING PARTNERS

Nyhetsbrev

Kammarkollegiet

Vi har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.