Välkommen ut – Konferens med aktivitet

Vår resa startade på en bergstopp i Atlasbergen i Marocko. Sedan dess har vi utforskat otaliga destinationer både med och utan resenärer vid vår sida. Med över 25 års erfarenhet har vi finjusterat konsten att skapa skräddarsydda arrangemang för företag och grupper, alltid med naturen som vår inspirationskälla.

Oavsett om det är bland bergstoppar, vid kusten, eller i djupa skogar – vi skapar minnesvärda ögonblick som förenar och inspirerar. Välkommen till oss!

Vi levererar upplevelser för både företag och grupper, men inte vilka som helst. Våra grupp-och företagsarrangemang är alltid knutna till utomhusaktiviteter. 

Våra konferens- och företagsarrangemang är mer än bara möten – de är äventyr. Vi tror på enkelheten och kraften i att dela aktiviteter utomhus. Det är en upplevelse som inte bara genererar glädje, energi och gemenskap, utan också främjar kreativitet och team-building på ett unikt sätt.

VI KAN UTELIV

Vi arrangerar konferensresor för både små och stora grupper, antingen inom vårt närområde eller till destinationer längre bort. Vi tar ansvar för hela arrangemanget och strävar efter att leverera trygghet och kvalitet till företag med höga krav.

NI ÄR INTE PÅ SEMESTER

En företagsresa skiljer sig avsevärt från en semesterresa. Här ställs helt andra krav på effektivitet och timing. Resan fungerar som ett verktyg för er att nå era övergripande mål och strävan att bli ett framgångsrikt företag.

LÅT OSS ÖVERRASKA ER

Sverige är väldigt vackert och ibland kan en lokal upplevelse var nog så vacker som ett mer fjärran resmål. Vi har upplägg anpassade till olika budget, reslängd och grupper. Ring oss på 031-707 00 80 så planerar vi!

Exempel på aktiva konferensupplägg

Vi har genom åren genomfört aktiva konferenser både i vårt närområde och längre bort. Nedan är bara några exempel på upplägg. Vi anpassar oss efter era önskemål och budget. Transport, guidning, utrustning, konferenslokaler, mat lämna allt eller delar till oss.


Vandringskonferens i Bohuslän

Bohuslän bjuder på fantastisk möjligheter till vandringar i kustnära miljö. Låt oss hjälp till att arrangera en kickoff eller konferens i den röda granitens tecken.

Vandring i Bohuslän som ett konferenstema är perfekt för en eller flera dagar. Vi har bra koll på stigar, boenden, restauranger transporter och kan skräddarsy ett upplägg. Alltifrån den lilla gruppen till större grupper. Chartrad buss eller kollektivtrafik – ni väljer. Funkar året om men kanske bäst (och vackrast) vår och höst.

Mountainbikekonferens i Mölle på Kullaberg

Kullahalvön är fantastiskt vacker och nära att nå. Boende med konferenslokaler finns t.ex. på Grand Hotel i Mölle.

Mountainbike är något vi älskar och det är en kärlek vi gärna förmedlar. Vi erbjuder introduktion till dom som aldrig varit ute på stigarna och mer avancerad cykling till de mer vana. Vi kan erbjuda mountainbike på flera olika ställen. ett exempel är Kullahalvön ca 2.5 timmars bilresa från Göteborg. En fantastiska stigar och boende på det anrika Gran Hotell i Mölle blir ett kanonupplägg. Vi hjälper till med cyklar, instruktörer/guider, boende, mat mm. Passar grupper upp till 20 personer. Alternativ finns för den som eventuellt inte vill/kan cykla.

Skidkonferens långhelg Norge

För den lilla gruppen som vill utmana sig finns några av världens bästa toppturer i vårt västra grannland.

Det finns många områden i vårt västra grannland som man kan nå med buss från Göteborg. Gaustablick ca 6 timmar med buss från Göteborg och här finns både liftburen åkning och möjlighet till toppturer. Hit passar det att åka om man är en grupp upp till 40 personer. Avresa torsdag och hemresa söndag t.ex.

Outdoor Challange tävling med naturen som bas

Perfekt aktivitet nära till Göteborg – passar för både dagkonferens och övernattningsupplägg

Vad finns det för spännande dagsaktivitet man kan hitta på nära avstånd från Göteborg? Testa Outdoor Challange en utmanande tävling med naturen som bas. Navigera i terrängen, paddla kanot, göra upp eld och flera andra moment ingår. Avsluta med middag vid Sävelången på Sjölyckan. Perfekt för den grupp som gillar friluftsliv och inte har mer än en dag att lägga.

Detta var bara några exempel på konferens och gruppupplägg som vi genomfört genom åren. Vad vill ni göra på nästa kick-off? Ring oss på 031-707 00 80 eller skicka in formuläret nedan så tar vi en förutsättningslös diskussion och ger er några förslag efter det.

Fill out my online form.
Kammarkollegiet

Vi har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.