Föredrag om hållbart resande 26 & 27 november

Hållbart resande – Vad innebär det? Finns det ens? Pelle Aronsson från oss berättar om hur vi ser på hållbarhet nu och hur vi har sett på hållbarhet sedan starten

Föredraget spänner över våra första trevande försök i mitten av 2000-talet till hur Covid-19 påverkat vårt utbud och syn på framtiden. Föreläsningen är en del i Reko-helgen med Uthuset, så här skriver dom själva:

Då (under reko-helgen) sätter vi hållbarhet, vårda & laga och återbruk i fokus. Och det är ju inte för intet som Uthusets Rekohelg går av stapeln i slutet på november, eller närmare bestämt, när Black Friday infaller.

Att hetsa om lägsta priset, sista chansen-prylar, köp 10 betala för 1 har aldrig riktigt varit vår melodi här i Skärstad. Och kommer aldrig att bli. Ja, vi lever ju förvisso också på att sälja prylar men ser gärna att du vårdar det du redan har och att när du väl handlar så köper du hållbart & medvetet.

Mer om Reko-helgen kan du läsa här: https://uthuset.nu/sv/info/rekohelg.html

Om uthuset

Drygt 10 km norr om Huskvarna, närmare bestämt på Kyrkallén 60 i Skärstad, ligger Uthuset. Endast en kort avstickare från E4:an och ynka 20 minuters bilfärd från centrala Jönköping. Har du varken bil, cykel eller orkar gå så funkar länsbuss 121 mellan Jönköping och Gränna också fint. Hållplats Skärstad Svängen är det som gäller då.

Kammarkollegiet

Vi har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.