I höst välkomnar vi er på filmfestival!

Vår vana trogen så kommer vi för 17e året i rad åka runt och visa film på biograferna i höst. Inte mindre än 16 filmer med historier från bergen uppdelade på två olika program har vi tänkt presentera.

Den internationella film festivalen för bergsfilm i Banff, Kanada har hållits varje år sedan 1976. Vi på Pathfinder har haft nöjet att jobba med den här festivalen sedan 2003. Vi visar ett urval av publikfavoriter och prisvinnare från festivalen på biografer och teatrar runt om i Sverige men även i Finland, Norge och Danmark.

Festivalen, Banff Mountain Film Festival, brukar vara välbesökt och uppskattad inte minst för den stora spännvidden på film. Här finns något för alla, kultur, personporträtt, sport och historia från bergen presenteras under en helkväll. Vi ser att många kommer tillbaka år efter år och det är också kul att träffa många av resenärer på festivalvisningarna.

I Sverige besöker vi Lund, Malmö, Göteborg, Stockholm, Norrköping, Luleå och Vemdalen. Hoppas att vi ses i för en dos av inspiration i höstmörkret!

Läs mer om festivalen, program, datum och biljetter

Kammarkollegiet

Vi har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.