Nu kan du vandra, cykla, klättra eller springa med oss på jobbet!

Genom åren har vi rört oss mycket i naturen runt Lerum och Göteborg, till fots, på cykel, på klipporna och på isen. Det är där som vi tillbringat merparten av vår tid allt resande till trots. Vår närmiljö är fantastisk.

Nu erbjuder vi aktiva konferenser i vårt närområde. Under ledning av våra aktivitetsledare kan ni vandra, cykla mountainbike, springa trail, klättra eller uppleva friluftsliv på vår bakgård, eller vår backyard som vi säger.

Vi har tagit fram färdiga paket som är enkla att boka och som är hållbara.  Vi utnyttjar befintliga anläggningar, äter hållbar mat inne eller ute. Vi har minimerat antalet transporter genom att vi startar våra aktiviteter rakt ut från dörren. Hållbart och tidseffektivt.

Värdskapet det har vi praktiserat från Alperna till Himalaya – nu tar vi det till hemmaplan.

Våra guider eller aktivitetsledare älskar att dela med sig av sin kunskap. En bonus är att ni kan få med er något hem som ni sedan kan bygga vidare på själva. Vem vet, kanske ni skaffar en egen mountainbike, eller drar ut familjen på tur nästa helg?

Vill du att Pathfinder Travels anordnar din nästa kickoff eller konferens? Tipsa om oss på jobbet så kanske vi ses.

Enligt “kyrktornsprincipen” jobbar vi tillsammans med boendeanläggningarna i Lerums kommun. Naturnära anläggningar som har allt du behöver för en aktiv endags- eller övernattningskonferens.

Så välkommen att uppleva naturen med oss!

Vi på Pathfinder Travels

Se våra paket med aktivitet och boenden här

 

Kammarkollegiet

Vi har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.