Ny vandringsresa i Bohuslän i vår

Häng med Pathfinder Travels grundare på en vandring genom Bohusläns hjärta. Fina stigar, strålande vyer, god mat och långa, ljusa dagar utlovas.

För många år sedan var Pathfinder Travels med och startade upp eventet Icebug Xperience. Vi blev då väldigt förtjusta i miljöerna och stigarna på Ramsvikslandet, Bohus- Malmön mf.l platser. Sedan dess har vi arrangerat några mindre specialturer i området samt varit där på egen hand för att vandra, springa, cykla och klättra.

De kustnära stigarna håller världsklass och det öppna landskapet skänker en känsla som påminner om att vandra i mer höglänta bergsområden. Det har dock varit en utmaning att få till ett program med bra boenden, rimliga vandringsdistanser och smidiga logistklösningar. Efter en del rekogniseringsarbete har vi nu fått fram en weekendresa som vi är riktigt nöjda med.

Turen går mellan 18-21 maj och kommer att guidas av Pathfinder Travels grundare, Pelle Aronsson och Nicke Sundström. De löser även bagagetransporten sam transfer från centrala Göteborg. Vi kommer vandra ca 20 km om dagen, så det blir långa, härliga dagar ute.

Den här tiden på året blommar gullvivor, vitsippor, svalört slån och fågellivet sjuder, det är svårslaget.

Varmt välkommen!

Läs mer om resan här

 

Kammarkollegiet

Vi har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.