Tack för ert stöd, vi blickar framåt!

Vi vill tacka för allt stöd och glada tillrop vi fått från våra gäster, kollegor och övriga supporters. Det betyder oerhört mycket i dessa dystra Coronatider.

Vi vill också tacka er som visat förståelse för situationen och bokat om era resor till hösten eller till nästa vår. Vi gläds över att ni kommer få uppleva era resedrömmar då.

Det är en ansträngande och ledsam tid för så många och våra tankar går till de som har drabbats av sjukdomen i sig men också till alla som drabbats på andra sätt. Förlust av arbete och inkomst, verksamheter och livsverk som knäar eller går i kras.

Men vi är ändå lyckligt lottade att bo i Sverige. I veckan ringde vi runt till våra samarbetspartners ute i världen. De allra flesta sitter isolerade i sina hem, på många platser finns inget som helst stöd att få från statens sida och kapaciteten för att ta hand om svårt sjuka är mycket låg. De vi samarbetar med har dock väl etablerade verksamheter och starka sociala nätverk. Känslan är att vi tillsammans kommer att klara oss ur detta något sånär helskinnade.

Pathfinder Travels består av många delar, vi som driver företaget, våra gäster, våra lokala agenter samt miljön vi vistas i. Vi växer och utvecklas organiskt och är tacksamma över alla goda råd, tips och vägledning vi fått och får längs vår resa.

Under många år har vi pratat om att ta fram arrangemang i Sverige/Norge. Av uppenbara skäl kommer vi under en period ha mer tid till att  arbeta med den ambitionen. Vi ber nu om tips på platser där vi kan vandra, cykla MTB eller bestiga toppar i närområdet. Även gärna kontakter till människor/ verksamheter vi kan samarbeta med. Så har ni idéer, uppslag, hör gärna av er: info@pathfindertravels.se

Vi vill i sammanhanget passa på att slå ett slag för vår vandring längs Gotaleden. Här har ni chans att vandra med oss på våra hemmastigar. Eller följ med och cykla på dramatiska Kullaberg i höst!

Det viktigaste just nu är dock att vi tillsammans försöker hjälpa varandra, lokalt/globalt och anpassa oss till situationen på bästa sätt. Vi får försöka dra lärdom av det som händer, ta chansen att rensa ut, bygga om, bygga nytt.

Än så länge får vi i Sverige röra oss fritt på gator och torg, i skog och mark. Nu skiner solen, på lördag slår det om till sommartid, passa på att gå ut och njut!

Världen kommer öppna sig och slå ut igen. Idag lyste vitsippor upp stigen till vår lokala klätterklippa, vi tar det som ett gott omen.

Världen får vänta, vi får förbli hemmavid en stund och blicka ut över nya horisonter…

Ta hand om er!

Nicke, Pelle, Adrian och Cissi

Kammarkollegiet

Vi har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.