Vi flyttar till The Tannery Club, Garveriet Floda!

Den 1 juli flyttar vi till The Tannery Club i Floda. Ett unikt aktivitetscenter som slår upp portarna och bjuder in till Öppet hus redan 11 juni! Då är även vi på Pathfinder Travels på plats!

Snart kommer vi på Pathfinder Travels sitta och blicka ut över Säveåns lugnt strömmande vatten och omgivande djupa grönska. Vårt blivande kontor ligger ett stenkast bort från Säveåns Naturreservat och vi kommer att sitta i det nyöppnade “The Tannery Clubs” lokaler.  The Tannery club (TTC) erbjuder dagliga träningspass, helgkurser, föredragskvällar, resor samt ett av Västsveriges finaste lägen för umgänge, bastu och kanske bad.  Vi kommer ha ett nära samarbete med TTC och ser fram mot att kunna utveckla fler arrangemang i vår närmiljö. Dessutom kommer vi dela kontor med gotaleden.se samt Lerum Kommuns Turistinformation. Runt hörnet finns även Garveriet mat och möten, Cidertillverkaren Glömda Äpplen,  med mera.

Pathfinder Travels Nicke Sundström är också en del av TTC och har under våren lagt in mycket tid till att skapa den unika träningsväggen Rock on Wood tillsammans med bröderna Welin. En unik systemvägg för klätterträning gjord av återbruk och med grepp av handsnidat trä och sten. En i sanning hållbar och vacker vägg, det är lika mycket ett konstverk som bruksföremål!

 

 

 

 

 

 

Vi flyttar som sagt in 1 juli, men redan den 11 juni kan ni komma och kolla in vårt nya Base Camp. Vi är naturligtvis på plats då The Tannery Club bjuder in till Öppet hus!

 

Öppet hus/ The Tannery club

Vart: The Tannery Club, Garverivägen 11 H (Precis bredvid Garveriet Mat & möten samt Säveåns naturreservat)

 

Program

12.00 – 15.00 Prova på pass utomhus

• Skogslöpning

• Funktionell träning

• MTB cykling (ta gärna med egen cykel, vi har dock 5 st till utlåning i storlek M & L)

15.00 – 15.20 Invigning

15.30 – 17.00 Prova på klättring och outdoorfest

 

Varmt välkommen! The Tannery Club/Pathfinder Travels

 

Läs mer här!

Kammarkollegiet

Vi har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.