Vi söker folk!

Är du intresserad av skidåkning, klättring, trailrunning, mountainbike eller outdoor i största allmänhet? Gillar du att prata inför publik? Då kan detta vara något för dig!

Under höstarna arrangerar vi visningar av film från världens största bergsfilmsfestival, Banff Mountain Film Festival. Vi drog igång detta lite anspråkslöst 2003 och det har blivit något som många gärna återkommer till år efter år. Vi får också mängder med förfrågningar om att komma till nya ställen och det tycker vi är fantastiskt.

Nu söker vi dig som:

  • Vill stå på scen och prata inför mellan 200 och 5 000 personer
  • har ett intresse av outdoor-aktiviteter
  • Vill jobba tillfälligt främst under perioden mitten av september – slutet av oktober och resa i samband med det (kanske jobbar du säsong, eller har en egen verksamhet?)

Att jobba som “road warrior” för Banff Mountain Film Festival är kul på många sätt och du får träffa mycket folk. Du kommer inte att jobba själv utan vid varje visningar är vi minst två och även lite hjälpare på plats. Du kommer ha backning av oss här i Sverige och även teamet i Kanada.

Du skall:

  • tycka det är kul att utöva friluftsliv, bred koll på olika sporter och aktiviteter i naturen / bergen. Detta är ett absolut krav!
  • vara jordnära och ha ett utåtriktat och lättsamt sätt samt vara bekväm med att prata med/inför folk (tidigare erfarenheter av att stå på scen är meriterande)
  • bra engelska är ett absolut krav, då vissa presentationer sker på engelska. Danska, Finska, Norska är meriterande.
  • lösningsorienterad och “fyrhjuls-driven” (boende kan vara på golv, Airbnb, i tält, i en klätterhall etc)

Är du rätt person eller kanske vet du någon som är rätt person?

Hör av dig till Adrian på +46 (0)739-335074 eller mail: adrian@pathfindertravels.se

 

Kammarkollegiet

Vi har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.