Sommar i Alperna 2021

Vi är väldigt tacksamma över att vi kunde genomföra några av sommarens resor trots Corona. Att få tillbaka härliga bilder och glada kommentarer från våra gäster gör att vi känner oss laddade inför hösten. Hoppas även ni blir inspirerade!


Obernberg, Tyrolen

Hej alla !

Måste bara tacka för vår fantastiska vandring i Obernberg . Allt fungerade perfekt . En superduktig guide o dessutom glad o trevlig o kunde svenska …. Fint hotell med god mat o trevlig tillmötesgående personal Härligt värdpar ! Fina vandringar i vacker natur Dessutom vädret var perfekt 

Kul middagar med våra trevliga vandringskamrater Ja vi kan inte önska mer  Bra att flyga till Insbruck som är en liten fin flygplats o dessutom kort transfer  Helt enkelt det jag behövde just nu …. 

Tusen tack för denna gång. Med vänlig hälsning, Ulla


Tack för en fantastisk resa till Obernberg med Mattias som guide. Vi är mycket nöjda och allt fungerade perfekt. vandringarna var väl planerade och trevliga. Boendet och maten får också bästa betyg!  Vädret spelar säkert en stor roll och vi hade också tur med det.

Mvh Lena 


Gran Paradiso, Italien

Hej!

Kort sagt: Jag är supernöjd med veckan. Att få uppleva dåligt väder i Alperna är bara nyttigt, man får mer respekt för bergen och inser att det vi gör inte är helt riskfritt.

Det här var min tredje alp-tripp med er, och jag blir bara mer och mer övertygad om att det här är min favoritgrej att göra på semestern. För mig är det ultimat avkoppling för hjärnan. Johan är en trygg, tydlig och superkompetent guide och jag kan fokusera på att gå där han säger att vi ska gå. Och njuta av allt vi får se, samtidigt som kroppen får slita och bli rejält trött. 

Vyerna vi fick på den här resan var helt otroliga, som alltid, och jag älskar att komma fram till boendet på eftermiddagen och se vad det är som erbjuds just den natten. Det har verkligen varit bra hela vägen, jag är så himla nöjd och glad över att den här resan gick att genomföra!

Så jag har inte minsta lilla konstruktiva kritik att komma med – ni är som alltid fantastiska att ha att göra med.

På återhörande!

Elin


Hej!

Vandringen, boende, mat, transfers etc. var jättebra som vanligt, det flöt på bra och inte några Corona checkar alls behövdes, kanske hade vi tur. Ett par dagar dåligt väder får man väl räkna med, kul att få använda regnkläderna.   

MVH /Mikael Tour du Monte Rosa

Hej!

Jag är väldigt nöjd med vandringen trots det ibland utmanande vädret. Vad det gäller boendet både på hotellen och på Rifugio var det väldigt bra, väldigt god mat på det flesta ställena. 

När det gäller luncherna hade jag önskat att vi brutit av med något annat tex. en matigare sallad beställd från Rifugios för att få lite andra kolhydrater och grönsaker. Annars hade Johan fått ihop goda ostar och korvar.   Den bästa vandringsdagen var trots vädret Macugnaga till Alagna, tufft men väldigt häftigt!  Jag gillade också kvällen och natten vi fick tillbringa på Rifugio Teodulo, helt magiskt!

Jag rekommenderar varmt Tour de Monte Rosa vandringen!  

Anki


Hej,

Vi är mycket nöjda med vandringen. Det var mulet o regn alla dagar utom sista så vi såg inte topparna. Men det var ändå en stor upplevelse. Johan är mycket bra guide och han hade valt väldigt fina övernattningar. Vi återkommer

Mats


Tack Mikael, Stefan, Anki, Elin för fina bilder och alla övriga gäster för visat förtroende. Tack även Mathias och Johan för grymt bra guideinsatser. Hoppas vi ses på fler resor framöver!

Kammarkollegiet

Vi har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.