MTB- weekend på Kullaberg, Skåne

Framöver kommer vi att utveckla fler nära, klimatvänliga resmål och först ut är vår MTB-weekend i Kullaberg. Grym cykling i en för många, exotisk miljö.

Den 27 -29 september har du chans att njuta av Kullabergs fina stigar och storslagna miljö. Vi bor/ äter på Grand Hotell Mölles anläggningar och cyklar genom färgsprakande skogar, ovan dramatiska klippbranter samt längs med vackra kustlinjer. En perfekt weekend escape med kompisgänget eller familjen. Läs mer här!

Team Bicycling har redan provat på området och gillade både platsen och stigarna skarpt.

Vi summerar en helt magisk cykelhelg och uppstart för Team Bicycling nere på Kullahalvön som bjudit på kanoncykling i fantastisk miljö ? Stort tack till alla sponsorer som gjort detta projekt möjligt. @pathfindertravels och @grandhotelmolle för helgen i Mölle. Snygga kläder från @sigr och @pierrerobert. Grym och stabil vätskerygga från @thule, skydd för huvudet från @sweetprotection, energi från @enervit.se, rullande fystester och träningsprogram från @aktivitus, cykel från @ride_bmc och prylar från @mucoff och @vartex.se för att hålla cyklarna i schack. Nästa stopp för teamet är @lidingoloppet mtb, vi ses väl där? ….#teambicycling #mybicycling #bicyclingswe #cykelvasan

Publicerat av Bicycling Sverige Söndag 14 april 2019

Kammarkollegiet

Vi har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.