Världen har öppnats upp, resor till Nepal och Marocko till våren!

Från och med den 1:a oktober häver UD den pandemirelaterade avrådan för resor ut i världen. Det innebär att flera av de resmål vi brukar resa till under hösten, blir nåbara.

Att UD öppnar upp är dock en sak, det finns det fortfarande begränsningar vad gäller inresor till vissa länder. Vidare finns i många länder restriktioner som kan påverka resan såsom såsom krav på munskydd, uppvisande av negativa PCR-tester eller vaccinationsintyg. Läs mer här!

Vi har tidigare denna höst ställt in våra resor till Marocko och Nepal. Huvudskälet till det var att UD i slutet av augusti förlängde sin generella avrådan till den 15 oktober. Nu är det som sagt nya bud.

Trots att vi rent formellt skulle kunna genomföra våra resor till Nepal och Marocko i höst väljer vi att avvakta tills våren. Vi vill ha god framförhållning för planerandet av våra ordinarie resor och de flesta av höstens resenärer är ombokade till år 2022. Vi har valt en kurs och väljer helt enkelt att hålla fast vid den!

Skulle ni verkligen vilja åka till Nepal eller Marocko redan i höst, hör av er till oss!  Vi kan då titta på skräddarsydda lösningar och tillsammans med våra lokala samarbetspartners göra en djupare analys av läget i det specifika området ni vill resa till.

Här kan ni läsa mer om vårens resor!

Marocko

Vandring i Höga Atlas, Marocko

Single Track MTB i Marocko

 

Nepal

Vandra i Langtangdalen, Nepal

Vandra till Mt Everest Base Camp, Nepal

Vandring Manaslu Circuit, Nepal

Vandring i Ganesh Himal, Nepal

Vandring i Mardi Himal, Nepal

Vandring Annapurna Base Camp, Nepal

 

 

 

 

Kammarkollegiet

Vi har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.